12. huhtikuuta 2011

Aurinkoa ja tarhan siivousta...

Tällä viikolla Reka on reissussa. Eli siis Tuulin isukki, jonka luona hopotit asuu (Kassun syntymäkoti). Eli Ma-Pe heppojen hoito aamusta iltaan kuuluu mun päiväohjelmaan. Ja tietty kissojen ruokinta, pakastimen tarkkailu ja stokerin (lämmitysvekotin) tarkkailu.

Tänä aamuna kävin tekee ratsastuskoululla aamutallin. Eli hevosten ruokinta, tarhaus, karsinoiden siivous ja päiväruokien valmiiks laitto karsinoihi.

Sen jäläkee omien hopottien luokse. 1h 15min siivosin tarhaa. Lopputulos 6 kottarillista schaibaa lantalaa kohti... Tarhassa ois vielä ehkä 7x samanmoinen määrä ;) Pikkusen tein ojia et vedet ei kerääntys kaikki tarhaan ja talikolla haravoin heinämoskia kasoihin jotta jäät sulais sieltä alta ja saatais hiekka jossus näkyviin.

Aamuheiniä, kun menin heittää ni ponsupalleroinen oli pötköllään tarhassa ja 12 aikaan, kun menin takas talliin niin Pylleröinen oli pötköllään :) En oo kertaakaa ehtiny velä ikuistaa sitä kameralle. X kun aina ehtii nousta ylös, ku likemmäs yrittää hiippailla.

Onko kellään ehdotuksia  tai toiveita siitä mitä sisältöä blogi sais?

2 kommenttia:

  1. Uh, tarhat olis kyl hyvä siivota, mut voi sitä homman määrää...

    VastaaPoista
  2. No aijaa! Käytettyjä tunteja n. 4 kottarimäärä 10 ja yks lihasjumi/noidannuoli selässä. Ja viä ois jälel joku 20 kottaria ehkä :D

    VastaaPoista