4. huhtikuuta 2011

Oonpa ollu vätys....

kirjoittelun suhteen. Täytyy laittaa nuo sivut umpeen ja jatkaa pelkästään blogin pitämistä jos tähä jaksais energiansa kuluttaa :)

Elokuun jälkeenhän on tapahtunu runsaastikki. Kaikkee ei voi millään muistaa.

Hepat on viettäny suht iisiä talvilomaa. Aidat saanu kyytiä runsaasta lumesta. Jos ois yhtä karkualttiita hepposia ni joutus kyl harvasa viikko aitaa paikkaa. Mutta ei suinkaan. Meiän hopotit ne vaa pyssyy aioissa vaikka Xyleneki pääsis vaa koipee vähä nostamalla poies! Viikonloppuna vähä kartotettii tarhan kuntoa ja yks nurkkatolppa on poikki samoin lankoja. Jahka lumet vähäse sulaa ni jo "pääsee" korjaamaan aitoja :P

Xylene on liikkunu...noh, aika vähä. Tainnu kerran ratsastaa vai kahesti... siis tän vuoden puolella. Narusta käsin käyty välillä kävelemässä. Mutta ei liikuttamattomuudesta haittaa oo ollu. Tamma nimittäi tulee jopa tarhasta luokse, kun huutaa. Syksyllä se kuitenki läks juosten karkuun ;) Karvaa lähtee mukavasti. Jes! Tykkään karvanlähdöstä! Siis oikeesti :)

Kassulla harrastettiin pari kertaa hiihtoratsastusta. Välill niinkin vahvasti, että poni teki täydestä laukasta äkkijarrutuksen jollin mä lensin selästä kun leppäkeihäs! Mut kivaa oli! Yllättävän kovaa poni laukkas. Kassustakii lähtee karvaa, varsinkin villahousut on lyhentyny huomattavasti :)

Kevät tulee kosteissa merkeissä ja kesää odotellaan kovin paljon!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti