15. heinäkuuta 2012

maastoilua ja kenttäilyä...

Eilen käytiin Tuulin ja heppoin kanssa eka hiekkakuopilla. Xylenen kanssa muutaman kerran hurutin ravilla mäen ylös. Ylhäällä mentiin metikköön tielle, joka oikaisee aika paljon tallille... Noh, mentiin tietty eka väärää polkua pitkin :D Piti kääntyä jonkun matkan päästä, koska vastassa polulla oli n. 3 metriä pitkä kivikko. Hmmm, siinä vaiheessa viimeistää tajuttiin, että eksyttiin ;)
 Mentiin takastepäin ja sähkölinjan alta mistä alun perinki piti mennä. Polku oli vaan vähä rymettyny ettei niin selvästi siellä näkyny. Xylene pysähteli muutaman kerran ja mietti, et hetkonen mihkä ollaan menossa ;D Mutta reippaasti se jatko aina matkaa.
 Kunnes vastassa oli oja... Ei mikää suuri, mutta Xylenen kauhuks siinä oli lorisevaa vettä!!! Hetki siinä laidalla piti täristä ja pamppailla, mutta loppupeleissä yli mentiin. Hieno tamma... Olin kyllä koko lenkin ajan melko tyytyväinen mitenkä hienosti se meni. Pitkin ohjin käveltiin eikä huolta mistään. Pari kertaa tosin risukasat, puukasat ja kivet pelotti. Loppumatkalla Tuuli tuli poni perässä juosten :D Tuuli otti urheilun kannalta :)

Noh, tänään.... plaah... ärsyttää heti, ku muistelee... Otin Xylenen tarhasta ja lähin kävelemään tallia kohti. Meni nanosekuntti ja takaa kuulu *RÄPS*. Poni sukelti portin alalangan alta. Tosin kaikki muut ehjänä paitti portin tolppa meni poikki. Ei muutaku poni karsinaan oottelemaan ja me Xylenen kanssa kentälle.
 Käynti meni tosi näppärästi. Anto nätisti myöden ja käveli ryhdikkäästi. Ravi puolestaan olikin suorastaa kaaos. Ravia, peitsiä, paikallaan laukkaa, pystyyn hyppimistä, peruuttamista, tepastelua. AAAAAAARGH!!!! Välissä käyntipätkät onnistu taas mainiosti, mutta ravi ei sitten ei millään! Loppupeleissä oli pakko tulla alas, ku alko vaikuttaa siltä, että tamma heittää selälleen kohta... Otin satulan ja ohjat pois ja suitset päässä pistin sen juokseen irtona...

Tallin pihassa harjalla ja vedellä sutasin ja laitoin oottelee karsinaan ponin viereen. Jotta aidan korjaaja saapui. Illalla heput oli pistetty takas laitumeen.

Veikkaanpa, että irtohyppypäivä vois olla tulossa seuraavaks... selkään en ainakaa mee...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti