27. huhtikuuta 2011

liikuntaa...

Hepsukkaiset on alotellu liikkumisen. Ollu nii makoisia päiviä, et ihana viettää aikaa tallilla puunaten hevosia ja muutenkin touhuten :)

Viikonloppuna Tuuli oli juoksuttanu Xylenen. Oli ravissa kuulema liikkunu suht rauhakseen, mutta laukka on vauhdikasta.

Eilen puunailun ja karvanirrottelun jälkee menin juoksuttaan tammaa. Alussa ei meinannu kävellä, laitoin puomin ympyrälle. Joutu vähän nosteleen kinttujaan. Ravissa eka väisteli puomia kunnes alko loikkiin yli. Kyllä ne lopulta alko ravissakin sujua ilma pomppuja. Molempiin suuntiin käynti ja ravi ok. Mut laukka tosiaan on aikamoista kylkimyyryä! Käveltiin sit suht pitkään ympäri kenttää.

Tänää käytiin heinänhakureissulla ja samalla nakitin äiteen irtojuoksuttaa heput mun kans :D Xylene paineli pitkin kenttää, mut Kassu jäi vähä joka kolkkaan nykii ruohonkorsia :) Kyllä ponipoikaki sentää vähä lihaksiaan lämmitteli ravissa ja laukassa. Sit hoput talliin ruualle ja heinälle.

Äiteellä oli pieniä auktoriteettiongelmia ponin kanssa. Ponipoika meni nessu maassa ettien vihreetä ja äite yritti nykiä ponia ain perässään :) Kiitokseks Kassu astu viel varpaiden päälle. Saman teki Pyllerö meikäläiselle.

2 kommenttia:

  1. Voi poni-ihanuus!! Mä niin haluaisin kans shettiksen! Eikun siis Nelli haluais ;)

    VastaaPoista
  2. Tottakai Nellille pitää hankkia oma pikkuponi! Ei oo vaihtoehtoja! Ja ainahan se yks poni menee siin parin muun ohessa :)

    VastaaPoista